Vuoden 2020 parhaat puhelimet

Vuoden 2020 parhaat puhelimet. Markkinoille ilmestyy jatkuvasti uusia, toinen toistaan kehittyneempiä sekä arvokkaampia puhelimia. Tästä puhelimien valtavasta määrästä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat vaihtoehdot, joten on paikallaan käydä läpi vuoden 2020 parhaita vaihtoehtoja uudelle puhelimelle!

 

Vuoden 2020 parhaat puhelimet

Termi ”paras puhelin” merkitsee eri ihmisille eri asioita. Toiset haluavat puhelimeltaan hyvää suorituskykyä, toiset taas arvostavat eniten hyvää kameraa tai kestävää akkua. Puhelimia löytyy hintaluokaltaa paljon erilaisia ja eri budjeteilla saa hyviä puhelimia ilman, että puhelimeen tarvitsee investoida tuhansia euroja. Seuraavaksi käsittelyssä onkin lista puhelimia, jotka ovat erinomaisia valintoja, vaikka budjetti ei olisikaan yhtä iso. 

Halvan hinnan ei todellakaan kannata antaa hämätä, sillä nämä halvatkin puhelimet ovat erittäin laadukas valinta, vaikka hinta ei sitä välttämättä kerrokkaan. Toisaalta monien merkkien kohdalla ostajat maksvat ison hinnan pelkästään brändistä. Tätä tilannetta ei usein ole halvempien puhelin parissa eikä hinnassa näin ole turhaa ilmaa.

 

Vuoden 2020 parhaat puhelimet – listaus

Halvempien puhelimien suhteen joutuu yleensä tinkimään joistain ominaisuuksista, kuten 5G ominaisuuksista tai huippunäytöistä. Loppujen lopuksi halvemmatkin puhelimet kuitenkin yllättävät ominaisuuksillaan sekä toimintakyvyllään hintaansa nähden. 

iPhone SE. iPhone SE -puhelinta voidaan pitää yhtenä parhaimpana halvemman hintatason puhelimena. Tätä voidaan perustella sillä, että SE pitää sisällään saman nopean prosessorin kuin iPhone 11, joka on SE:en verrattuna huomattavasti kalliimpi. Kyseessä on erittäin tehokas A13 prosessori. iPhone SE -puhelimessa on myös tehokkaat etu- ja takakamerat sekä terävä ja värikäs 4,7 tuuman näyttö. iPhone SE on premium-muotoiltu koostuen lasista sekä metallista muovin sijaan. iPhone SE on vedenkestävä ja siitä löytyy tuettu ominaisuus myös langattomalle lataamiselle. 

Vuoden 2020 parhaat puhelimet

Jos taas kokee Android-järjestelmällä varustetun puhelimen itselleen, kannattaa tutustua Moto G Power -puhelimeen. iPhone:sta löytyy nimittäin Mac-käyttöjärjestelmä. Moto G Power kustantaa ostajalle alle 300 euroa ja siitä löytyy useita näyttäviä ominaisuuksia hintaansa nähden. Moto G Power -puhelimesta löytyy hyvin kestävä akku sekä kolme takakameraa. Kamerat ovat myös korkealaatuisia, sillä kuvia saa otettua 16 MP tasolla. Tästä puhelimesta löytyy 6,4 tuuman HD-näyttö sekä 64 GB muistia. 

Yksi halvemman budjetin puhelin, johon kannattaa tutustua on Google Pixel 3a. Tämä Googlen julkaisema puhelin on vuodelta 2020 ja sen hinta on tippunut jo huomattavasti julkaisuajankohdan hinnasta. Tämä johtuu siitä, että Googlelta on pian tulossa uusi Pixel 4. Pixel 3a -puhelimesta löytyy 5,6 tuuman OLED-näyttö sekä jopa 64 GB muistia. 

Aikaisemmin mainittu Moto G Power on erittäin hyvä vaihtoehto, mutta tarjolla on myös hiukan päivitetympi versio tästä puhelimesta, Moto G Stylus. Tarjolla on 6,4 tuuman LCD-näyttö sekä jopa huikeat 128 GM muistia. Puhelimesta löytyy laadukkaat ja tarkat etu- sekä takakamerat ja akun kesto on hiukan tavanomaista parempi. Puhelimen mukana tulee pieni kynä, jonka avulla näytölle pystyy piirtämään ja muotoilemaan monenlaisia asioita. 

Samsung Galaxy A51 on erinomainen vaihtoehto, jos kiinnostuu Google Pixel 3a -puhelimesta. Tästä puhelimesta löytyy 6,5 tuuman AMOLED-näyttö sekä laadukkaat etu- ja takakamerat, joilla saa kuvattua monenlaista sisältöä. A51 on valmistettu muovista, mutta kädessä se tuntuu laadukkaalta. Puhelin on sopivan leveä, jolloin se istuu hyvin käteen. Laadukas näyttö tarjoilee hyvän mahdollisuuden esimerkiksi videoiden toistoon sekä nettikasinoiden selailuun. 

Uusiin puhelimiin tutustuessa voi aikaa käyttää myös uusien, helppokäyttöisten maksutapojen selailuun. Yksi erinomainen vaihtoehto on zimpler, joka on tullut jäädäkseen ja muuttaa maksamisen helpon maksutalletuksen avulla. 

 

 

Yksi vaihtoehto uuden puhelimen ostamisen sijaan on ostaa käytetty puhelin